Miért döntsön a Texaco Delo 600 ADF mellett?

Védelem MIND a motor, mind az utánkezelő rendszer számára.

A Texaco Delo 600 ADF formuláját úgy alkották meg, hogy mind a motor, MIND a kipufogógáz-utánkezelő rendszer számára védelmet nyújtson.

RENDKÍVÜLI RENDSZERVÉDELEM

E forradalmi technológia megkülönböztet minket a versenytársaktól, mivel páratlan értéket kínál a modern, alacsony károsanyag-kibocsátású motortechnológiával rendelkező ügyfelek részére.

A terméknév – Texaco Delo 600 ADF – értékeinek és kedvező tulajdonságainak kiemelésével jött létre:

Aftertreatment Protection
(Utánkezelő védelme)

— a rendkívül alacsony hamutartalmú adaléktechnológiánk 60%-kal kevesebb fémkomponenst tartalmaz, amelyek képesek lerakódni az utánkezelő rendszerben, és amelyek megnövelik a karbantartási költségeket és a berendezés állásidejét.

Drain Interval Extension
(Csereintervallum meghosszabbítása)

— olyan hatékony antioxidáns rendszert használ, amely megakadályozza a meghibásodást magasabb üzemi hőmérsékleten, amely egyébként korlátozná a motorolaj élettartamát.

Fuel Economy Retention
(Üzemanyag-hatékonyság megőrzése)

— egy új és már bevált teljesítményérték, amely lehetővé teszi a berendezések számára, hogy megőrizzék üzemanyag-hatékonysági teljesítményüket, és így az életciklusuk során jelentős költségmegtakarítást biztosítanak.

Regisztráljon, hogy letölthesse Shawn Whitacre-nek, a Chevron motorolaj-technológiai részlege vezető mérnökének tanulmányát

A Texaco Lubricants és / vagy annak hivatalos forgalmazói később e-mailben kapcsolatba léphetnek Önnel a termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos vonatkozó információkkal. Jelölje be a jelölőnégyzetet, ha hozzájárul ehhez.

Mi az a dízelrészecske-szűrő (DPF)?

Mi az a dízelrészecske-szűrő (DPF)?

Tekintse meg a DPF működésének módját — és hogy miként növelheti az üzemanyag-fogyasztást

A DPF vizsgálata

A DPF vizsgálata

Ismerje meg, hogy a szerelő miként vizsgálja a DPF-t.

A DPF tisztítása

A DPF tisztítása

Tekintse meg a DPF tisztításához szükséges technológiát.