Prista Oil
Официален вносител на Texaco®

Благодарим ви за вашата покупка
на масло Texaco Havoline!

Регистрирайте се участие в томболата!

Благодарим ви, че избрахте Texaco Havoline! Попълнете формуляра по-долу и се включете в томбола за един от подаръците:

1 бр. Smart часовник Apple
10 бр. ваучери на стойност 100 лв.
20 бр. 4-литрови опаковки масло Texaco Havoline

Ще ви изпратим имейл с уникален код, с който да потвърдим вашето участие. Нашият екип ще провери валидността на вашата регистрация и, ако сте сред печелившите, ще се свържим с вас, за да получите наградата си в рамките на 28 дни.

Click or drag a file to this area to upload.
Разбирам и се съгласявам, че Приста Ойл Холдинг ЕАД може да сподели моите данни с доставчици и/или местни дистрибутори като част от тази промоция, за да достави подаръка. *
Прочетох и се съгласявам с на тази промоция и потвърждавам , че имам навършени 18 години *
Приста Ойл Холдинг ЕАД или нейните оторизирани дистрибутори може да пожелаят да се свържат с вас с подходяща информация за продукти и услуги в бъдеще. Моля, поставете отметка в това квадратче, ако сте съгласни, че можем направим това. Можете да се отпишете по всяко време.

* Прилагат се .

Тази промоция се провежда от Приста Ойл Холдинг ЕАД, оторизиран дистрибутор на продукти Texaco.

A Chevron company brand.
© 2024 Chevron. Всички права запазени. Всички търговски марки са собственост на Chevron Intellectual Property LLC с изключение на Prista Oil, която е собственост на Приста Ойл Холдинг ЕАД.

Chevron Products UK Limited. Регистрирано в Англия и Уелс (3600726). Registered office 1 Westferry Circus, Canary Wharf, London, England, E14 4HA