Prista Oil
A Texaco® hivatalos importőre

Köszönjük, hogy a Texaco Havoline
kenőanyagát választottad!

Regisztrálj a fantasztikus Texaco Havoline ajándékokért!

Köszönjük, hogy a Texaco Havoline kenőanyagát választottad. Töltsd ki az alábbi mezőket, és töltsd fel a vásárlást igazoló nyugtáról készült fotót, hogy részt vehess a sorsoláson, amelyen 20 db Havoline útitáskát nyerhetsz, vagy akár megnyerheted a fődíjat, egy 100 000 Ft értékű szállodai ajándékkártyát!

Visszaigazoló e-mailünkben egy egyedi kódot küldünk, amellyel kapcsolatba léphetsz velünk, ha bármilyen kérdésed van.

Click or drag a file to this area to upload.
Megértettem és beleegyezem abba, hogy a Chevron a promóció keretében továbbíthatja adataimat beszállítóknak és/vagy helyi forgalmazóknak a kisorsolt ajándék teljesítése és kiszállítása érdekében *
Elolvastam a jelen promóció , azzal egyetértek, továbbá igazolom, hogy elmúltam 18 éves *
A Chevron vagy hivatalos forgalmazói a jövőben kapcsolatba léphetnek Önnel termékeikkel és szolgáltatásaikkal kapcsolatos információval. Kérjük, jelölje be ezt a négyzetet, amennyiben beleegyezik, hogy ezt megtehessük. Bármikor módjában áll leiratkozni.

* A érvényesek.

Jelen promóció szervezője a Prista Oil-Hungary Kft., a Texaco Lubricants hivatalos importőre.

A Chevron company brand.
© 2022 Chevron. Minden jog fenntartva. Minden védjegy a Chevron Intellectual Property LLC vagy az adott védjegytulajdonos tulajdona.

Chevron Products UK Limited. Bejegyezve Angliában és Wales-ben (3600726). Bejegyzett iroda: 1 Westferry Circus, Canary Wharf, London, England, E14 4HA