Prista Oil
Distribuitor autorizat de lubrifianți Texaco®

Mulţumim că aţi achiziţionat un
produs Texaco Havoline!

Înscrie bonul în formular şi intri automat în concurs!

Mulţumim pentru achiziţionarea unui produs Texaco Havoline! Completaţi formularul de mai jos pentru a intra automat în tragerea la sorţi cu 111 premii!

Mai multe bonuri înscrise vă aduc mai aproape de o excursie de vis pe Valea Prahovei, 10 carduri cadou eMAG în valoare de 500 de lei fiecare sau 100 de kituri de iarnă Texaco.

Click or drag a file to this area to upload.
Înțeleg și sunt de acord că Chevron poate transmite datele mele furnizorilor și/sau distribuitorilor locali ca parte a acestei promoții pentru a pregăti și furniza cadoul. *
Sunt de acord cu de utilizare ai promoţiei şi confirm că am peste 18 ani. *
Este posibil ca Chevron sau distribuitorii noștri autorizați să dorească să vă contacteze pentru a vă oferi informații relevante despre produsele și serviciile noastre în viitor. Vă rugăm să bifați această căsuță dacă sunteți de acord ca noi să putem să facem acest lucru. Vă puteți dezabona în orice moment.

* Se aplică .

Această promoție este derulată de Premium Lubricants, Distribuitor autorizat pentru lubrifianții Texaco.

A Chevron company brand.
© 2023 Chevron. Toate drepturile rezervate. Toate mărcile comerciale sunt proprietatea Chevron Intellectual Property LLC sau a respectivului deținător.

Chevron Products UK Limited. Înregistrată în Anglia și Țara Galilor (3600726). Sediul social 1 Westferry Circus, Canary Wharf, Londra, Anglia, E14 4HA